• aaa-768x512.jpg
  • fullsizeimage_691.jpg
  • fullsizeimage_696.jpg
  • image-1.jpg
  • n-LIBRARY-UNIVERSITY-628x314.jpg
  • rks_software.jpg
  • student-browsing-in-HRLC-Library.jpg

  

Εκπαίδευση Ενηλίκων

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ συνδυάζει την δραστηριοποίησή του στον τομέα της τυπικής εκπαίδευσης για την υποστήριξη φοιτητών, αλλά και στον τομέα της άτυπης εκπαίδευσης, αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλικών στο τομέα της πληροφορικής σε συνεργασία με την DIPLOMA και την Infolearn.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία και την καθοδήγηση υποψηφίων για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ σε Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε δίπλα τους για την περάτωση των διαδικαστικών εγγράφων για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι και την εκπαίδευση τους με στόχο την επιτύχια τους.

 

 

  

 

Υποστήριξη Φοιτητών

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ αποτελεί έναν χώρο παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης φοιτητών και δραστηριοποιείται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2012. Η  εκπαιδευτική μας φιλοσοφία ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της τυπικής φροντιστηριακής λογικής  στην οποία ο φοιτητής λαμβάνει βοήθεια την λογική «παλαιών θεμάτων». Φιλοδοξία μας είναι οι φοιτητές που απευθύνονται σε εμάς να λαμβάνουν από το έμπειρό επιστημονικό προσωπικό μας την απαραίτητη επιστημονική υποστήριξη, ώστε να μπορούν σύντομα να καλύψουν οποιοδήποτε γνωστικό κενό και να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουν κατά την διάρκεια των σπουδών τους με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορούν να αυτενεργούν ως αυριανοί επιστήμονες.

 

Υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε

• Υποστήριξη με την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων καθώς και σε τμήματα

• Υποστήριξη από απόσταση με πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης

• Επιστημονική Υποστήριξη σε Πτυχιακές – Διπλωματικές Εργασίες

• Επιστημονική Υποστήριξη σε Εργασίες ΕΑΠ

Στατιστικές Αναλύσεις (SPSS, STATA, eviews)

• Επιστημονική επιμέλεια paper και έλεγχος Λογοκλοπής

• Εκπαιδευτική και τεχνική υποστήριξη σε εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού που χρησιμοποιούνται κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.

 

Προετοιμασία για Θεματικές Ενότητες του ΕΑΠ

Υποστήριξη για την εκπόνηση των εργασιών καθώς και την επιτυχή εξέταση στα μαθήματα σε σειρά ενοτήτων. 

Η υποστήριξη παρέχεται με διαδικτυακά μαθήματα. Ο φοιτητής έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τα μαθήματα από απόσταση και να απευθύνει ερωτήσεις στον εκπαιδευτικό. Παράλληλα η υποστήριξη στις εργασίες αποφεύγει προβλήματα που δημιουργούνται από μαζικές λύσεις που έχουν ως αποτέλεσμα ομαδική αποστολή ίδιων ή ελαφρώς τροποποιημένων εργασιών. Ενδεικτικά ορισμένες από τις ενότητες που παρέχουμε υποστήριξη είναι: 

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών:

 

ΔΕΟ13

ΔΗΔ12

ΔΙΤ13

ΤΡΑ60

ΔΕΟ10

ΔΗΔ22

ΔΙΤ21

ΤΡΑ61

ΔΕΟ11

 

ΔΙΤ33

 

ΔΕΟ25

 

 

 

ΔΕΟ31

 

 

 

ΔΕΟ41

 

 

 

   

 

ΔΙΠ40

ΔΜΥ50

MBA50

ΔΠΜ60

ΔΙΠ50

ΔΜΥ60

MBA51

 

 

 

MBA60

 

 

 

MBA61

 

  

 

Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας:

 

ΠΛΗ10

ΦΥΕ10

ΠΛΣ50

ΠΛΗ11

ΦΥΕ22

ΠΛΣ51

ΠΛΗ12

 

ΠΛΗ20

 

ΠΛΗ21

 

ΠΛΗ22

 

ΠΛΗ23

 

ΠΛΗ24

 

ΠΛΗ30

 

ΠΛΗ31

 

ΠΛΗ37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων ανέρχεται στα  59€ το μήνα και περιλαμβάνει ένα δίωρο μάθημα την εβδομάδα σε ολιγομελές τμήμα, πρότυπες λύσεις των εργασιών και βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε μάθημα. Συμληρώστε την φόρμα εγγραφής στα online μαθήματα.

 

Πιστοποίηση Δεξιοτήτων σε Υπολογιστές

Εμπλουτίστε τα προσόντα σας για την αγορά εργασίας με ένα πιστοποιητικό γνώσεων χειρισμού Η/Υ του φορέα Diploma. Το Πιστοποιητικό με εξεταστέα ύλη προσαρμοσμένη στο σήμερα.

Αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.

Αποκτήστε το πιστοποιητικό DIPLOMA των 3 ενοτήτων του ΑΣΕΠ με 150 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για την εκμάθηση, τα εξέταστρα, η κάρτα υποψηφίου και η έκδοση του πιστοποιητικού. Οι 3 ενότητες που περιλαμβάνονται είναι word, excel και internet- outlook του 2016. Η εκμάθηση γίνεται στο περιβάλλον των εξετάσεων από τον ίδιο τον υποψήφιο και δεν υπάρχει περιορισμός στις ώρες προετοιμασίας.

 

   

 

 

 

 

Ανάπτυξη Λογισμικού

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του λογισμικού και της αναπτυξης εφαρμογών για φορητές συσκευές (tablet  και κινητά τηλέφωνα). Από την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών γενικής χρήσης (όπως εκπαιδευτικές εφαρμογές, ιατρικό λογισμικό κτλ), μέχρι και την ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία καλύπτουμε οποιαδήποτε επαγγελματική ή επιστημονική απαίτηση.

 
 

Websites

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ αναλαμβάνει την σχεδίαση, υλοποίηση και φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και την σχεδίαση λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η σημαντικότερη πηγή επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα είναι οι μηχανές αναζήτησης αναλαμβάνουμε κα την βελτιστοποίηση εμφάνισης σε μη πληρωμένα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης (SEO- Search Engine Optimazation).

 

Mobile Apps

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε πρωτότυπες εφαρμογές για κινητά με στόχο την ευελιξία και την απλοποίηση της καθημερινής μας ζωής.

 

Βάσεις Δεδομένων

Οργανώστε την επιχειρησή σας με μια Βάση Δεδομένων για να απογειώσετε την λειτουργία της και να αποφεύγετε λάθη.

 

Εκδόσεις

Οι εκδόσεις ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ δραστηριοποιούνται στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2012, παρέχοντας σειρά πανεπιστημιακών συγγραμμάτων υψηλής ποιότητας. Από το 2017 οι πανεπιστημιακές εκδόσεις ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ συγχωνευτήκαν με τις πανεπιστημιακές εκδόσεις ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΝΩΣΗ, αριθμώντας πλέον 12 πανεπιστημιακούς τίτλους συγγραμμάτων που είναι επιλεγμένα από 7 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και 15 σχολές μέσω του συστήματος ΕΥΔΟΞΟΣ.

 

   

Ανακοινώσεις 

Αποκτήστε το πιστοποιητικό DIPLOMA των 3 ενοτήτων του ΑΣΕΠ με 150 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για την εκπαίδευση, τα εξέταστρα, η κάρτα υποψηφίου και η έκδοση του πιστοποιητικού. Οι 3 ενότητες που περιλαμβάνονται είναι word, excel και internet- outlook του 2016. Η εκπαίδευση γίνεται στο περιβάλλον των εξετάσεων από τον ίδιο τον υποψήφιο και δεν υπάρχει περιορισμός στις ώρες προετοιμασίας.

 

 

 

Επικοινωνείστε Μαζί μας

Μπορείτε να μας βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους

 

Διεύθυνση: Ερμού 77, Πάτρα

Skype: algoredu

Τηλέφωνο: 2610 270 111

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  
© 2017 Αλγόριθμος. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.